Αγέλη σκυλιών έξω από το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 07:40 Αγέλη σκυλιών έξω από το Νοσοκομείο Λαμίας

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έξω από το Νοσοκομείο Λαμίας υπάρχει μια αγέλη 6-7 σκυλιών, που είναι μεγαλόσωμα και επιτίθονται σε μηχανάκια και αυτοκίνητα, αλλά και σε περαστικούς.

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καθώς η συμπεριφορά τους εγκυμονεί κινδύνους ατυχήματος, αλλά και να την πληρώσει κάποιος ανυποψίαστος διερχόμενος πεζός.

Γάτα δε, δεν κυκλοφορεί πλέον στη γειτονιά!

Τα παραπάνω μπορούν να τα επιβεβαιώσουν όσοι δουλεύουν στο Νοσοκομείο και στα γύρω καταστήματα και φυσικά οι ντελιβεράδες.

Προφανώς κάποιοι τα ταΐζουν και τα ζώα έχουν φτιάξει την περιοχή τους την οποία και «προστατεύουν», δημιουργώντας εκτός των άλλων και μια πολύ άσχημη εικόνα που ντροπιάζει ολόκληρη την πόλη. Κάντε κάτι άμεσα!...

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση