MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Διασώθηκε σκυλάκος που του έριξαν φόλα

Λαμία: Διασώθηκε σκυλάκος που του έριξαν φόλα

Αναζητούμε κάποια/ον για φιλοξενία, αφού κινδυνεύει και πάλι από φόλα αν παραμείνει στο ίδιο σημείο.

Ο σκυλάκος της φωτογραφίας δηλητηριάστηκε εχθές στο Κόμμα Λαμίας. Φιλόζωοι όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν κτηνίατρο και αστυνομία.

Το ζωάκι ευτυχώς ζει καθώς έλαβε εγκαίρως αγωγή και φιλοξενείται προσωρινά. Ωστόσο σύμφωνα με αναφορές κάποιοι επιθυμούσαν να μην σωθεί ο σκυλάκος που ψυχοραγούσε. Τόσα αδέσποτα ενοχλούν άλλωστε...!!!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΦΟΛΑ.

Αναζητούμε φιλοξενία για το πλάσμα καθώς κινδυνεύει αν παραμείνει στο ίδιο σημείο. Μας είπαν ότι εγκαταλείφθηκε πρόσφατα στην περιοχή.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ Ή ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΊΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΆΚΙΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ή ΚΑΙ ΕΜΑΣ.

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΡΑΣΎΔΕΙΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΉΣΕΙ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ.

(Κάποιες λέξεις είναι αυθόρμητα γραμμένες με κεφαλαία γράμματα καθώς εκφράζουν την υπέρμετρη αγανάκτηση και αγωνία μας).

Χρυσάνθη Καραγιάννη
ΤΗΛ. 6947685151