Σχετικά με την αγροτική οδοποιία ΔΕ Θεσσαλιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 11:27 Σχετικά με την αγροτική οδοποιία ΔΕ Θεσσαλιώτιδας

Αναφορικά με το δημοσίευμά σας της 14ης Ιουλίου 2024 με τίτλο: «Παραμένει άθλια η αγροτική οδοποιία στη Δ.Ε. Θεσσαλιώτιδας» και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας αναφέρουμε τα κάτωθι:

Τα έργα αγροτικής οδοποιίας που εκτελούνται στο Δ.Δ. Γραμματικού χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατόπιν των ενεργειών τον Προέδρου της τοπικής κοινότητας Γραμματικού κ. Χρήστου Καραμουλά και όχι από τον ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος (Σοφάδων), όπως εσφαλμένα αναφέρεται στο δημοσίευμά σας.

Είναι ατυχέστατη η αναφορά στον ΤΟΕΒ 5ης Ζώνης Θεσσαλιώτιδας σχετικά με τα έργα αγροτικής οδοποιίας καθώς η αγροτική οδοποιία, ως γνωστόν, δεν αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα των ΟΕΒ. Επί της ευκαιρίας σας αναφέρουμε ότι ο ΤΟΕΒ 5ης Ζώνης Θεσσαλιώτιδας εκτελεί σειρά έργων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον μεσογειακό κυκλώνα " DANIΕL ". Παρακαλούμε όπως αποκαταστήσετε την αλήθεια των γεγονότων προβαίνοντας σε νέο δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση