MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:

Έκοψαν κλήσεις σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη Γλύφα

Έκοψαν κλήσεις σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη Γλύφα

Χθες Κυριακή 21/7/24 δεχθήκαμε έντονα παράπονα για την περιοχή της Γλύφας και κλήσεις της Αστυνομίας σε αυτοκίνητα στην περιοχή του νεκροταφείου, όπου παρκάρουν χρόνια τώρα οι παραθεριστές για να απολαύσουν το μπάνιο τους στην περιοχή.

Διαβάστε δυο χαρακτηριστηκά μηνύματα που λάβαμε:

«Τυγχάνει τα τελευταία τέσσερα και πλέον χρόνια να παραθεριζω στη Γλύφα Φθιώτιδας.

Εκτιμωντας το κοντινό της απόστασης με τη Λαμία όπου διαμένω, αλλά και της ομορφιάς της περιοχής, παραλίες κλπ.

Σημερα όμως κι ενώ πήγα να παραλάβω το ΙΧ όχημα μου,βρέθηκα προ μιας πολύ δυσάρεστης έκπληξης! Βρήκα στο αυτοκίνητό μου κλήση για παράνομη στάθμευση!!!

Όπως θα δείτε και στις φωτό το όχημα είναι εκτός δρόμου και δεν εμποδίζει για κανένα λόγο τη διέλευση πεζών! Για όσους γνωρίζουν την περιοχή είναι ακριβώς έξω από το νεκροταφείο! Για να καταλήξω και να μην κουράζω άλλο,θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτη εκ μέρους των αστυνομικών αλλά και της δημοτικής αρχής της περιοχής την συγκεκριμένη αντιμετώπιση των τουριστών!

Των ανθρώπων δηλαδή που σε τέτοιους καιρούς διαλέγουν να στηρίξουν τους τοπικούς επιχειρηματίες της εστίασης, καταλύματων κλπ!

ΥΓ:Η ανάρτηση μου αφορά και τους συμπολίτες μου που "φάγαν το 40αρι" σήμερα στη "φιλόξενη"Γλύφα...Αν δεν μας γουστάρετε να μας το πείτε... Με θλίψη και πολλά νεύρα ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ»

«Ο κόσμος σήμερα που είναι μια δύσκολη οικονομικά περίοδος προσπαθεί να κάνει ένα μπάνιο στην θάλασσα και αντί να δείξουμε κατανόηση για το γεγονός πως η Γλυφα δεν έχει την απαραίτητη υποδομή για να σταθμεύσει κάποιος πάνε και τους γράφουν
Έχει χρόνια να συμβεί κάτι τέτοιο και άρχισε να συμβαίνει από τότε που το χωριό απέκτησε εποχιακό τροχονόμο...
Πράγμα το οποίο εξυπηρετεί εν μέρη την κατάσταση με τη βραδινή λειτουργία της παραλιακής, αλλά δεν γίνεται να κάνουν κατάχρηση της εξουσίας και να επιβαρύνουν τον κόσμο με ένα πρόστιμο το οποίο είναι πραγματικά αχρείαστο, γιατί είμαι κάτοικος Γλύφας τη καλοκαιρινή σεζόν επι 17 έτη και δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα με τα αυτοκίνητα στον επάνω δρόμο του χωριού
Αναγνώστες