Δεν υπάρχει παιδεία;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 16:19 Δεν υπάρχει παιδεία;

Σχεδόν κάθε βράδυ νεαρά άτομα, πιθανόν μαθητές Λυκείου, μαζεύονται στο σχολικό συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου στον Αφανό και διασκεδάζουν.

Δεν είναι η φασαρία που με ενοχλεί προσωπικά, αλλά η βρωμιά που αφήνουν φεύγοντας!

Η καθαριότητα των δρόμων μας, των πλατειών, της πόλης μας είναι υπόθεση όλων. Γιατί λοιπόν πετάμε κάτω  ότι φάμε και ότι πιούμε; Έτσι κάνουμε στο σπίτι μας; Γιατί δε σεβόμαστε το χώρο που μοιραζόμαστε με άλλους ανθρώπους.

Προσωπικά πιστεύω είναι θέμα παιδείας που ξεκινά από τις οικογένειες. Το σχολείο είναι η δεύτερη ευκαιρία να σώσει τη διαμόρφωση της προσωπικότητας και ο ρόλος του σημαντικός, αλλά τον πρώτο ρόλο θα τον παίξουν οι γονείς. Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι δίνοντας εμείς πρώτοι το καλό παράδειγμα.

Αναγνώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση