Λαμία: Τα κανονάκια που δεν αφήνουν την πόλη να ησυχάσει....

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 07:49 Λαμία: Τα κανονάκια που δεν αφήνουν την πόλη να ησυχάσει....

Οι καταγγελίες είναι πολλές τόσο από τη βόρεια, όσο και από τη νότια πλευρά της πόλης....

Το πρόβλημα με τα κανονάκια στις καλλιέργειες και τα αγροκτήματα, που τοποθετούν οι αγρότες - παραγωγοί για να διώξουν πουλιά και αγριογούρουνα είναι πάρα πολύ μεγάλο, αφού κάποια από αυτά είναι πολύ κοντά στον αστικό ιστό.

Τα παράπονα και οι καταγγελίες είναι πάρα πολλές και από διαφορετικές συνοικίες της πόλης (Ν. Άμπλιανη, Καλύβια, Κ. Ρεβένια, Γαλανέικα, Αμφιθέα, κ.α.).

«Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε ούτε τις ώρες κοινής ησυχίας τα μεσημέρια, άλλα και τις νυχτερινές ώρες, αφού σε τακτά χρονικά διαστήματα ο θόρυβος που κάνουν (σαν πυροβολισμός), λόγω του αέρα, είναι σαν είναι διπλα μας....», έλεγε στο LamiaReport ένας από τους καταγγέλλοντες.

«Απ' ότι γνωρίζω είναι παράνομα και υπάρχει σχετική νομοθεσία γι' αυτά. Γιατί η Πυροσβεστική δεν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, αφού υπάρχει ακόμη και κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς από τους συγκεκριμένους μηχανισμούς; », έλεγε ένας άλλος αναγνώστης, τονίζοντας ότι έχουν ενημερωθεί και αστυνομία και πυροσβεστική χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση