Η απάντηση για την μπασκέτα στο σχολείο της Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 15:52 Η απάντηση για την μπασκέτα στο σχολείο της Αγίας Παρασκευής

Διαβάστε την απάντηση του Συλλόγου νέων της κοινότητας Αγίας Παρασκευής στην καταγγελία για την μπασκέτα στο δημοτικό σχολείο.

«Ο σύλλογος νέων Δ.Δ. Αγίας Παρασκευής απαντά στις ανακρίβειες

Με λύπη διαβάζουμε σε προηγούμενη δημοσίευση να κατηγορείται ο σύλλογός μας για καταστροφές και παραλείψεις στο δημοτικό σχολείο που όλοι φοιτήσαμε.

Πέρυσι και έπειτα από αρκετά χρόνια μαζευτήκαμε και γνωριστήκαμε, η νεολαία του χωριού με σκοπό να προσφέρουμε και εμεις στον τόπο μας και φέτος διοργανώσαμε την πρώτη μας εκδήλωση από της οποίας κέρδη έχουν ήδη προσφερθεί στο χωριό.

Η διεύθυνση του σχολείου, με την οποία διατηρούμε άριστες σχέσεις ήταν δίπλα μας στο διάστημα της προετοιμασίας και ήταν ενήμερη για κάθε μας πράξη. Δεσμευτήκαμε να σεβαστούμε τον χώρο του σχολείου και να τον παραδώσουμε εγκαίρως, πριν το πρώτο κουδούνι όπως μας παραδόθηκε. Οι ενέργειες για την αποκατάσταση της μπασκέτας προχώρησαν και προχωρούν κανονικά.

Έτσι καταλήγουμε να κατηγορούμαστε ‘’βιαστικά’’ για τις πράξεις μας. Η υπομονή του αναγνώστη προφανώς δεν είναι στα προτερήματά του και κατα συνέπεια καταλήξαμε σε ανακρίβειες.

 Μια όμορφη προσπάθεια μόλις ξεκίνησε και σίγουρα αυτό δεν θα μπει εμπόδιο στους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση