«Έφυγε» ο Λαμιώτης έμπορος Χρυσόστομος Αυγέρος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 09:02 «Έφυγε» ο Λαμιώτης έμπορος Χρυσόστομος Αυγέρος

Η κηδεία του θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στη Λαμία.

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο Χρυσόστομος Αυγέρος, ένας από τους πιο παλιούς και γνωστούς εμπόρους της Λαμίας, με κατάστημα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη Ρήγα Φεραίου.

Ο Χρυσόστομος Αυγέρος ήταν πατέρας του Μαιευτήρα - Γυναικολόγου Κώστα Αυγέρου και της Χημικού Στέλλας Αυγέρου.

Το κατάστημα λιανικής και χονδρικής πώλησης που διατηρούσε στη Ρήγα Φεραίου, ήταν το "σούπερ μάρκετ" της εποχής, ενώ έκανε και διανομή τροφίμων και άλλων προϊόντων σε όλη τη Φθιώτιδα.

Ο εκλιπών ξεκίνησε να δουλεύει ως υπάλληλος από το 1950 στο κατάστημα που είχε την επωνυμία "Κονταξής" και στη συνέχεια έγινε ιδιοκτήτης από το 1962 μέχρι και το 1990.

Όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να αυξήσει και την λιανική πώληση, αλλά και την χονδρική, αφού πέρα από ικανός και δυναμικός επιχειρηματίας ήταν και πολύ αγαπητός ως άνθρωπος και βοηθούσε πολύ κόσμο που είχε ανάγκη, διακριτικά και χωρίς να το "φωνάζει".

Η κηδεία του Χρυσόστομου Αυγέρου θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 11:00' το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Λαμία.

Το LamiaReport εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση