«Έφυγε» η εκπαιδευτικός Βιβή Πρωτοπαπά - Παπανάγνου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 09:14 «Έφυγε» η εκπαιδευτικός Βιβή Πρωτοπαπά - Παπανάγνου

Το "αντίο" της οικογένειας σε έναν υπέροχο άνθρωπο της προσφοράς και του εθελοντισμού, την εκπαιδευτικό Παρασκευή (Βιβή) Πρωτοπαπά - Παπανάγνου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8).

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της οικογένειας:

«Με βαθειά θλίψη και συντριβή αποχαιρετούμε τη λατρεμένη μας σύζυγο, μητέρα και γιαγιά Βιβή. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της έναν εχθρό που από την αρχή γνώριζε πως είναι ανίκητος. Χωρίς ποτέ να κατηγορήσει την τύχη, τη μοίρα και κανέναν από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της.

Έδινε σε όλους μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε και να αντέχουμε. Έδωσε και την ψυχή της για τους μαθητές της, καθώς και για τα παιδιά του ορφανοτροφείου θηλέων και αρένων Λαμίας. Υπήρξε υποστηρικτής της UNICEF με δράσεις εντός και εκτός σχολικών μονάδων.

Προσωπική της επιθυμία ήταν να παλέψει όσο το δυνατόν σε πιο στενό οικογενειακό κύκλο. Το ίδιο επιθυμούσε και όταν το ταξίδι της τελείωνε, ζητώντας μας να μην τελεστεί κηδεία, αλλά να αποτεφρωθεί και έτσι θα γίνει.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί, αντί προσφοράς στεφάνων, μπορεί να καταθέσει χρήματα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της αρεσκείας του.

Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της. Γιατρούς, νοσηλευτές, φίλους και γνωστούς.

Υ.Γ. Εμείς θα τη θυμόμαστε πάντα όπως στη φωτογραφία - ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ!»

Η οικογένεια θα παραθέσει καφέ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00' το πρωί στο «Άλσος» έναντι του Αγίου Αθανασίου.

Το LamiaReport εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση