«Loser»: Διάσημος youtuber τρόλαρε τον Σούνακ μετά την πανωλεθρία στις εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 10:32 «Loser»: Διάσημος youtuber τρόλαρε τον Σούνακ μετά την πανωλεθρία στις εκλογές

Δεν έφτανε η βαριά ήττα του Ρίσι Σούνακ στις εκλογές στη Βρετανία ήρθε και το τρολάρισμα από διάσημο Youtuber.

Την ώρα που ο Ρίσι Σούνακ είχε ανέβει στο βήμα για να παραδεχτεί την ήττα του και να πει ότι συνεχάρη τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ έγινε κάτι που κανείς δεν το περίμενε.

Ο Βρετανός Youtuber, ο Niko Omilana, ανέβηκε στην σκηνή πίσω από τον Σούνακ κρατώντας ένα λευκό χαρτί στο οποίο ήταν γραμμένο με μαύρο χρώμα το γράμμα L που παραπέμπει στο “loser”, τρολάροντας έτσι τον απερχόμενο πρωθυπουργό.

Ο YouTuber, ο οποίος έχει 7,49 εκατομμύρια followers στο διαδίκτυο, φορούσε παιδικά γυαλιά ηλίου, προκαλώντας γέλιο και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συγκεκριμένη σκηνή κάνει τον γύρο του κόσμου….

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος Youtuber είναι διάσημος για τις φάρσες του στο ίντερνετ.

O Niko Omilana, κατέβηκε μάλιστα ως ανεξάρτητος υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια, κερδίζοντας 160 ψήφους, σύμφωνα με το SkyNews.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση