Η στιγμή που κεραυνός χτυπά 32χρονο τουρίστα – «Σαν να είχαν πάρει φωτιά τα σωθικά μου»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 11:48 Η στιγμή που κεραυνός χτυπά 32χρονο τουρίστα – «Σαν να είχαν πάρει φωτιά τα σωθικά μου»

Δείτε το βίντεο

Ο ρώσος τουρίστας, Pavel Smirnov, επέζησε από θαύμα μετά το χτύπημα κεραυνού που δέχτηκε καθώς χόρευε σε μια προβλήτα στη Γεωργία στις 11 Σεπτεμβρίου. «Μου φάνηκε σαν να είχαν πάρει φωτιά τα σωθικά μου και το σώμα μου», δήλωσε ο 32χρονος Smirnov

Ο αδελφός του έσβηνε τις φλόγες στο φλεγόμενο πουκάμισό του.

«Τα πάντα καίγονται σαν να βρίσκεσαι στην κόλαση, είναι δύσκολο να αναπνεύσεις, τα πόδια και τα χέρια σου δεν λειτουργούν. Σκέφτηκα ότι θα αντέξω λίγο ακόμα και είτε θα πνιγώ είτε θα καώ μέχρι θανάτου», είπε ο Smirnov, σύμφωνα με τη New York Post.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Smirnov δεν τραυματίστηκε σοβαρά και θεωρεί «θαύμα» που δεν σκοτώθηκε ή δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση