Πυροβολισμοί στο Golf Club του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα: «Είναι ασφαλής», λέει το επιτελείο του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 22:21 Πυροβολισμοί στο Golf Club του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα: «Είναι ασφαλής», λέει το επιτελείο του

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εκ νέου υποψήφιος έπαιζε γκολφ στο Trump International Golf Club

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή του στη Φλόριντα. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εκ νέου υποψήφιος έπαιζε γκολφ στο Trump International Golf Club όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ, σε δήλωση που δεν παρείχε πρόσθετες πληροφορίες.

Το Reuters δεν μπόρεσε να προσδιορίσει αμέσως πού βρισκόταν ο Τραμπ όταν η εκστρατεία εξέδωσε την ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post, οι μυστικές υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν σε πυροβολισμούς κοντά στον Τραμπ καθώς έβγαινε από το γκολφ κλαμπ του στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Το αμερικανικό μέσο επικαλείται πηγές των αρχών επιβολής του νόμου.

Οι δράστες στόχευαν ο ένας τον άλλον και οι πυροβολισμοί δεν είχαν στόχο τον Τραμπ, ανέφεραν οι πηγές, σημειώνει η Post.

πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση