Ντομινίκ Πελικό: Παραδέχομαι τις κατηγορίες, είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 11:50 Ντομινίκ Πελικό: Παραδέχομαι τις κατηγορίες, είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα

Ο Πελικό επρόκειτο να καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα, όμως εμφανίστηκε σήμερα με μπαστούνι, λόγω προβλημάτων υγείας - «Δεν της άξιζε αυτό, το αναγνωρίζω αυτό»

Την ενοχή του για τον μαζικό βιασμό της συζύγου του Ζιζέλ, την οποία νάρκωνε για να την κακοποιούν σεξουαλικά άγνωστοι, τους οποίους προσκαλούσε σπίτι εν αγνοία της ομολόγησε ο Ντομινίκ Πελικό, κατά την απολογία του στο δικαστήριο.

Ο Ντομινίκ Πελικό επρόκειτο να καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως η εμφάνισή του καθυστέρησε, λόγω των προβλημάτων υγείας. Σήμερα, Τρίτη, εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπαστούνι.

«Παραδέχομαι τις κατηγορίες στο σύνολό τους» δήλωσε ο Ντομινίκ Πελικό 71 ετών, σύμφωνα με το BFM TV, του οποίου ο δημοσιογράφος ήταν παρών στο δικαστήριο, προσθέτοντας: «Είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα».

«Δεν της άξιζε αυτό, το αναγνωρίζω αυτό», πρόσθεσε κλαίγοντας από το βήμα. Η φωνή του ήταν τόσο αδύναμη που το δικαστήριο ζορίστηκε να τον ακούσει.

Λίγο νωρίτερα, είχε πει ότι η σύζυγός του τον έσωσε από μια παιδική ηλικία που τον είχε στοιχειώσει, καθώς, όπως υποστήριξε, στα 9 του χρόνια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης σε νοσοκομείο, ενώ ως έφηβος, έγινε μάρτυρας ομαδικού βιασμού, καθώς εργαζόταν ως μαθητευόμενος ηλεκτρολόγος σε ένα εργοτάξιο.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση