Κιάρα Φεράνι: Κίνηση εκδίκησης στη διευθέτηση του διαζυγίου με τον Fedez - Του ζήτησε 20.000 ευρώ τον μήνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 12:11 Κιάρα Φεράνι: Κίνηση εκδίκησης στη διευθέτηση του διαζυγίου με τον Fedez - Του ζήτησε 20.000 ευρώ τον μήνα instagram/chiaraferragni

Η απάντηση των δικηγόρων του ράπερ φαίνεται να απέκρουσε το αίτημά της

Ο χωρισμός της Κιάρα Φεράνι και του Fedez είναι οριστικός και όλα δείχνουν ότι δεν εξελίσσεται σε φιλικό κλίμα.

Η Ιταλίδα influencer και fahsion blogger δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Fedez μιας και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους. Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από ιταλικές ιστοσελίδες που επικαλούνται πηγές, καθιστούν σαφή την πρόθεση της Φεράνι να «του τα πάρει όλα» ζητώντας του ένα υπέρογκο για τον ίδιο ποσό, μηνιαίως.

Ο Fedez θα κάλυπτε τα δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου των παιδιών, καθώς και τα ιατρικά τους έξοδα, αλλά τις τελευταίες μέρες ήρθε αντιμέτωπος με κάτι καινούργιο που προέκυψε,

Δημοσιεύματα επικαλούνται πηγή, σύμφωνα με την οποία: «Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο δικηγόρου. Ο Fedez ήταν παρών με τη βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Φεράνι συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν εξαιρετικά ψυχρές, τόσο που ο Fedez δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του».

Στα ίδια κείμενα, αποκαλύπτεται ότι η Φεράνι ζήτησε από τον πρώην άντρα της 20.000 ευρώ τον μήνα. Η νομική ομάδα του ράπερ όμως, απέκρουσε το αίτημά της. «Μόλις κάθισε, η Κιάρα Φεράνι εξήγησε ότι ήθελε 20.000 ευρώ τον μήνα, αλλά οι δικηγόροι του Φεντερίκο αμφισβήτησαν αμέσως το ποσό, επαναλαμβάνοντας πως έχει ήδη πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και τα δίδακτρα των παιδιών τους και πως η Φεράνι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στην έννοια της γυναικείας χειραφέτησης».

Λέγεται, ότι οι δικηγόροι του Fedez πρότειναν το ποσό 5 με 6 χιλιάδων ευρώ. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά κατέληξαν σε συμφωνία.

H είδηση του χωρισμού τους

Ο χωρισμός τους, διέρρευσε τον Φεβρουάριο από την ιστοσελίδα Dagospia και σύμφωνα με τα όσα έγραφε: «Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία της αγάπης τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».

 

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση