Εύη Βατίδου: «Δυσάρεστη η εμπειρία μου με την πολιτική – Έχει πέσει τελείως το επίπεδο»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 09:51 Εύη Βατίδου: «Δυσάρεστη η εμπειρία μου με την πολιτική – Έχει πέσει τελείως το επίπεδο» instagram

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Την Εύη Βατίδου συνάντησαν  οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου, η οποία μίλησε για το φετινό καλοκαίρι και την πολιτική.

«Για εμένα είναι ακόμα καλοκαίρι, έχει πολύ καλό καιρό και τα μπάνια συνεχίζονται, όπως ξέρετε χειμώνα καλοκαίρι. Είμαι λοιπόν και χειμερινή κολυμβήτρια, αν και θεωρώ ότι είμαι μόνο θερινή κολυμβήτρια» σημείωσε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Σχετικά με την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, η Εύη Βατίδου δήλωσε: «Η εμπειρία μου με την πολιτική ήταν δυσάρεστη, γιατί δεν τα κατάφερα, ενώ κατάφεραν άλλοι που δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρουν. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να σου πω την αλήθεια στις επικείμενες εκλογές. Είμαι απογοητευμένη, δεν μου άρεσαν τα αποτελέσματα, έχει πέσει τελείως το επίπεδο γενικότερα. Δεν ξέρω αν θέλω να ασχοληθώ και με αυτόν τον κόσμο που δεν καταλαβαίνει. Ήταν μία προσωπική προσπάθεια για να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ να προσφέρω κι ότι έχω ικανότητες. Θα το ήθελα πολύ να το κάνω αυτό. Τελικά βλέπω ότι ο κόσμος, πάλι τα ίδια… Δεν ξεκολλάνε από τα συνηθισμένα, έχουν μάθει να ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους».


 

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση