Μαρία Κορινθίου: Δεν ανακοινώσαμε εμείς με τον Γιάννη Αϊβάζη τον χωρισμό μας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 10:03 Μαρία Κορινθίου: Δεν ανακοινώσαμε εμείς με τον Γιάννη Αϊβάζη τον χωρισμό μας

«Δεν είναι ώρα να συζητήσω για τον χωρισμό, είμαι καλά» τόνισε η ηθοποιός

Σε βραδινή της έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Μαρία Κορινθίου και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη.

Όπως είπε η γνωστή ηθοποιός, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αναφερθεί στο θέμα, τονίζοντας πως δεν ήταν εκείνη -αλλά ούτε ο πρώην σύζυγός της- που ανακοίνωσαν τον χωρισμό.

«Δεν είναι ώρα να συζητήσω για τον χωρισμό. Δεν θα το συζητήσω, δεν θα συζητήσω τίποτα από όλο αυτό τώρα. Δεν είναι η ώρα. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Είμαι καλά, είμαι καλά, είμαι πολύ καλά. Δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα. Ποιος έχει ανακοινώσει; Δεν θα τοποθετηθώ, δεν θα τοποθετηθώ. Θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα, δεν είναι η ώρα εδώ πέρα γιατί είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, είναι η ζωή μου, η οικογένειά μου. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Θα απαντήσω όταν έρθει η ώρα σε όλα. Δεν θέλω, δεν θέλω ακόμα», τόνισε η Μαρία Κορινθίου, η οποία θα είναι καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι».

 

πηγή:newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση