Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 16:18 Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστούν στο σημερινό (14/5) επεισόδιο του Survivor Κόκκινοι και Μπλε. Υπενθυμίζεται ότι πλέον οι αγώνες είναι μεικτοί και συμμετέχουν και Τούρκοι παίκτες του Survivor All Star.

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα τον κέρδισαν οι Μπλε και υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Δώρα Νικολή, η οποία αφού άκουσε το όνομά της είπε: «Το περίμενα, αλλά δεν θεωρώ ότι οι λόγοι είναι αγωνιστικοί. Το περίμενα, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, έχω αποδείξει πόσο δυνατή είμαι. Προχωράμε παρακάτω. Πολλές φορές καλούμαστε να ψηφίσουμε συναισθηματικά πολλές φορές και το δέχομαι. Αυτή τη διαδικασία θα την περάσουμε πολλές φορές, όποιος είναι πιο δυνατός θα μείνει».

Στη συνέχεια, στον δεύτερο αγώνα οι Μπλε κατάφεραν και πάλι να πάρουν τη νίκη και στον τάκο βγήκε ο Χριστόφορος Ταξίδης. Ο παίκτης των Κόκκινων δήλωσε πως περίμενε να ψηφιστεί και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του. Μεταξύ άλλων, ο Χριστόφορος Ταξίδης ανέφερε: «Τα παιδιά ψηφίζουν αγωνιστικά το έχουν αποδείξει. Έχω μπει τρεις φορές στη μονομαχία, θα μπω και τέταρτη, δεν αλλάζει τίποτα».

Η ομάδα που κερδίζει στον τρίτο αγώνα ασυλίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στο σημερινό επεισόδιο, οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Έτσι, η Μπλε ομάδα θα αναγκαστεί να βγάλει ένα παίκτη της υποψήφιο προς αποχώρηση. Μένει φυσικά να δούμε ποιος θα είναι αυτός.

Δείτε το trailer

 

 

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση