Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 16:28 Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Μπλε ή κόκκινοι ξανά;

Η 20η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ, ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 19/5 με ήττα των μπλε. Οι Κόκκινοι μετά από αρκετό καιρό κατάφεραν να σημειώσουν νίκη στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας στέλνοντας τους αντιπάλους τους στο συμβούλιο του νησιού να ψηφιστούν (δείτε εδώ ποιος βγήκε υποψήφιος). Βέβαια, μακάρι να ήταν μόνο η ψηφοφορία το θέμα συζήτησης στο συγκεκριμένο συμβούλιο.

Το όνομα της Δώρας Νικολή μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο χθεσινό επεισόδιο αφού μετά την ήττα της στην μονομαχία της προηγούμενης εβδομάδας παραμένει υποψήφια και γι' αυτήν. Ωστόσο, δεν απασχόλησε γι' αυτό. Η Δώρα πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα μεταφέρθηκε στους μπλε για να υπάρχει ισσοροπία στις ομάδες αλλά... διαταράχθηκε η δική της ισορροπία και γαλήνη. Απαρηγόρητη που την πήραν μακριά από την Κατερίνα Δαλάκα. Κατακρίθηκε και για το ότι πάλεψε στη μονομαχία με τον Χριστόφορο Ταξίδη που ήταν τραυματίας... Δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα για την Δώρα...

Στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, δε, την βλέπουμε να ξεσπά σε κλάματα και στην προσωπική της συνέντευξη αλλά και μπροστά σε όλους λίγο πριν ξεκινήσει το run για την δεύτερη ασυλία. Η αδυναμία, όμως, που δείχνει μπροστά σε όλους, πληροφορίες αναφέρουν πως θα την κάνει "τέρας" στον στίβο μάχης.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση