MENU
weather-icon 29 oC
Αναζήτηση:

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα και ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα και ο δεύτερος υποψήφιος

Σήμερα (3/6) στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα κερδίζει σύμφωνα με τα spoilers και ποιος ο δεύτερος υποψήφιος.

Σήμερα Δευτέρα (3/6) στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, ενώ η κόντρα ανάμεσα σε Φάνη Μπολέτση και Γιώργο Γκιουλέκα καλά κρατεί.

Όπως φαίνεται το χάσμα ανάμεσα στους δύο παίκτες μοιάζει πια αγεφύρωτο με τον παίκτη των Μπλε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για κάποιους χαρακτηρισμούς που του έχει αποδώσει ο παίκτης των Κόκκινων.

Χθες Κυριακή (2/6) ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους νέους κανόνες που ισχύουν από εδώ και στο εξής στο Survivor μέχρι να φτάσουμε στον ημιτελικό στο Γαλάτσι, ενώ η εβδομάδα ξεκίνησε με το δεξί για τους Μπλε, αφού κέρδισαν την πρώτη ασυλία.



Αντίθετα, οι Κόκκινοι, πέραν της ήττας τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον τραυματισμό της Κατερίνας Δαλάκα, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, σύμφωνα με τα spoilers, οι Μπλε θα κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να ψηφίσουν τον δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση, ο οποίος θα είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Πηγή: reader.gr