Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 16:00 Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Σήμερα (4/6) στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι αγωνίζονται για την τρίτη ασυλία. Ποια ομάδα κερδίζει, σύμφωνα με τα spoilers.

Σήμερα Τρίτη (4/6) στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας με τις ομάδες να μετρούν από μία νίκη και μία ήττα και κατ' επέκταση από έναν υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη. 

Από τους Κόκκινους υποψήφιος είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης μετά την ήττα της ομάδας στον αγώνα για την πρώτη ασυλία την Κυριακή (2/6) και από τους Μπλε η Δώρα Νικολή μετά την ήττα των Μπλε στον χθεσινό αγώνα για τη δεύτερη ασυλία.

Η Δώρα δέχτηκε τη χθεσινή υποψηφιότητά της ως κάτι το αναμενόμενο ενώ οι μονομαχίες για εκείνη είναι κάτι που πλέον έχει συνηθίσει.

Το δώρο της Νεφισέ στον Φάνη άνοιξε νέα θέματα στο Συμβούλιο με τον ίδιο να ζητάει ένα ξεμάτιασμα από τη γιαγιά του Σταμάτη για να αλλάξει την τύχη του!

Σήμερα (4/6) όπως βλέπουμε και από το τρέιλερ η Κατερίνα Δαλάκα θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ ο Φάνης Μπολέτσης θα σχολιάσει τη φιλία της Δώρας Νικολή με την Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον τρίτο αγώνα ασυλίας έχοντας μαζί τους Τούρκους All Star για να τους βοηθήσουν στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από τη νίκη και όλες οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις που κυκλοφορούν δίνουν τη νίκη για την τρίτη ασυλία στους Μπλε.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση