Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αγώνα επάθλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 16:56 Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αγώνα επάθλου

Για το έπαθλο της εβδομάδας θα αγωνιστούν στο αποψινό επεισόδιο (6/6) του Survivor οι δύο ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Κόκκινη ομάδα κέρδισε στον αγώνα για την τέταρτη ασυλία.

Έτσι οι Μπλε κλήθηκαν να επιλέξουν έναν παίκτη τους για υποψήφιο προς αποχώρηση. Τελικά στον τάκο βγήκε ο Σταμάτης, ο οποίος αφού άκουσε το όνομά του ανέφερε:  «Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, το περίμενα. Ήξερα ότι αν χάναμε μια ασυλία, θα ήμουν εγώ αυτός που θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος για να πάει στη μονομαχία. Οπότε, από τη στιγμή που το ήξερα, είμαι και έτοιμος για να πάω στη μονομαχία. Θα πάω για έκτη φορά για την έκτη θέση».

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Σύμφωνα με τα spoilers, η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο της εβδομάδας είναι η Κόκκινη. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι οι: Χριστόφορος, Δώρα, Γιώργος και Σταμάτης.

Δείτε το trailer:

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση