Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 17:04 Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης

Στο έκτακτο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί σήμερα (14/6) στις 21.00 θα δούμε τη μονομαχία της αποχώρησης. Ποιος αποχωρεί, σύμφωνα με τα spolers, από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Tο Survivor επιστρέφει σήμερα Παρασκευή (14/6) στις 21.00 με έκτακτο επεισόδιο στον ΣΚΑΪ στο οποίο θα δούμε τη μονομαχία αποχώρησης.

Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Γκιουλέκας θα αναμετρηθούν και θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor, αλλά μόνο οι δύο θα καταφέρουν να συνεχίσουν. Ο ηττημένος θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα spoilers, ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι αυτός, ο οποίος θα ηττηθεί στην αποψινή μονομαχία αποχώρησης και θα αποχωρήσει από το Survivor.

Τι θα δούμε στα επεισόδια του Survivor μέχρι τον Μεγάλο Τελικό

Το Survivor μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία και έτσι από την ερχόμενη Κυριακή (16/6) το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ γίνεται ατομικό.

Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το «Fay's Time», θα δούμε τρεις αγώνες ασυλίας και έναν αγώνα επάθλου επικοινωνίας, ο οποίος θα προβληθεί την Τετάρτη (19/6), ενώ την Πέμπτη (20/6) ένας ακόμη παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor ύστερα από μονομαχία αποχώρησης. 

Στα επεισόδια που θα προβληθούν την Κυριακή (23/6) και Δευτέρα (24/6) οι τέσσερις παίκτες που θα έχουν απομείνει θα διεκδικήσουν σε δύο φάσεις ένα αυτοκίνητο.  

Την Τρίτη (25/6) θα προβληθεί live ο αγωνιστικός Ημιτελικός των τεσσάρων φιναλίστ και την Τετάρτη (26/6) θα προβληθεί και πάλι live ο Μεγάλος Τελικός που θα αναδείξει και τον νικητή του φετινού Survivor.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση