Survivor 2024 – Spoiler 24/6: Ποιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 14:25 Survivor 2024 – Spoiler 24/6: Ποιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο;

Σε λίγα εικοσιτετράωρα οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor θα μάθουν τον μεγάλο νικητή της φετινής σεζόν του ριάλιτι. Υπενθυμίζεται ότι για τη νίκη θα παλέψουν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα.

Απόψε (24/6) όμως, οι παίκτες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν στον τελευταίο αγώνα επάθλου. Όπως ήδη ξέρουμε, ο νικητής του σημερινού παιχνιδιού θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο.

Φυσικά και οι τέσσερις αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς το έπαθλο είναι πολύ μεγάλο. Σύμφωνα με το trailer, από τον αγώνα δεν θα λείψουν οι εντάσεις, αφού ο Γιώργος Γκιουλέκας θα εκνευριστεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ φαίνεται ότι θα συγκρουστεί με την Κατερίνα Δαλάκα και θα παρατήσει την αναμέτρηση.

Μένει να δούμε αν η ένταση θα αυξηθεί και  ποιος θα κερδίσει τελικά το αυτοκίνητο.

Δείτε το trailer:

Πηγή: Enikos

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση