Survivor 2024: Όλες οι λεπτομέρειες για τον αποψινό μεγάλο ημιτελικό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 15:25 Survivor 2024: Όλες οι λεπτομέρειες για τον αποψινό μεγάλο ημιτελικό

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για τον αποψινό (25/6) μεγάλο ημιτελικό του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τα όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το βράδυ.

Αρχικά, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Eίναι αγωνιστικός φέτος ο ημιτελικός. Έχει στηθεί μία πίστα η οποία κακά τα ψέματα δεν έχει πολλές απαιτήσεις, θα την βγάλουν. Ο στόχος είναι να αντέξουν, γιατί θα πρέπει να παίξουν πολλές φορές. Οι τελικοί στόχοι είναι οι κλασσικοί, αυτοί που βλέπουμε στις μονομαχίες. Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικοί διπλοί στόχοι».

Στη συνέχεια είπε: «Χθες τα παιδιά έκαναν μία μικρή πρόβα, δοκίμασαν την πίστα, προκειμένου να δουν τις κακοτοπιές. Τώρα μένουν σε ένα πολύ ωραίο σπίτι, στο οποίο για πρώτη φορά ύστερα από μήνες συνάντησαν τις οικογένειές τους».

Σχετικά με την κλήρωση που έγινε ανάμεσα στους παίκτες εξήγησε ότι: «Η κλήρωση για το πώς θα παίξουν μεταξύ τους έγινε χθες το βράδυ. Δεν ξέρω τα ζευγάρια, έφυγα πριν από την κλήρωση. Αυτό έγινε αποκλειστικά μπροστά στους παίκτες και τον υπεύθυνο, ο οποίος θα σχεδιάσει τους τελικούς στόχους. Οπότε ξέρουμε ήδη τους δύο διπλούς στόχους για απόψε το βράδυ».

«Θα ξεκινήσουν δύο ζευγάρια, έχει γίνει μία κλήρωση, πήρανε νουμεράκια από το 1 μέχρι το 4. Το 1 θα παίξει με το 2 και το 3 με το 4. Οι δύο νικητές αυτών των μονομαχιών, με στόχο τις 5 νίκες, θα καταφέρουν να περάσουν κατευθείαν στον τελικό. Οι δύο ηττημένοι θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία. Θα παίξουν μεταξύ τους άλλη μία αναμέτρηση με στόχο τις 5 νίκες και θα έχουμε και τον τρίτο που θα περάσει στον τελικό», σημείωσε.

\

Πηγή: skai.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση