Νεαρός στο λιμάνι: «Η Λιόλιου λέει το "νοικιάστηκε", τότε που είχαμε πάρει το Ευρωπαϊκό οι Ολυμπιακοί, δεν τα λέω για να μπω Luben»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 10:08 Νεαρός στο λιμάνι: «Η Λιόλιου λέει το "νοικιάστηκε", τότε που είχαμε πάρει το Ευρωπαϊκό οι Ολυμπιακοί, δεν τα λέω για να μπω Luben» Φώτο: glomex

Ένας από τους νεαρούς θέλησε να γίνει viral και τα κατάφερε με όσα είπε στην κάμερα.

Οι νεαροί μαθητές μετά τις Πανελλήνιες αποφάσισαν να πάμε ταξίδι να ξεκουραστούν και κάποιοι από αυτούς μίλησαν στην κάμερα του ΣΚΑΪ, που βρέθηκε στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός που περίμενε να επιβιβασθεί στο πλοίο για να πάει στην Πάρο με την παρέα του, μίλησε στην κάμερα και έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει viral, αν και τόνισε πως «δεν τα λέω για να μπω στο Luben».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα γυρίσουν σε περίπτωση που δεν έχουν πάει καλά στις εξετάσεις, απάντησαν: «Δεν επιστρέφουμε. Καθόμαστε εδώ με τον κολλητό, έχουμε εδώ και τα λαστιχάκια μας, πάμε πιασμένοι. Τα λαστιχάκια είναι από τις κοπέλες μας».

«Στη 13:00 θα δούμε και τα αποτελέσματα από τις Πανελλήνιες. Πάμε Πάρο, Νάουσα. Εντάξει, τώρα και στις Πανελλήνιες σκίσαμε, είμαστε τρομεροί μαθητές και δεν το λέω έτσι, για να μπω στο Luben. Είμαστε Βαρβακιώτες, απόφοιτοι της Βαρβακείου, με 19,2 τελείωσα», ανέφερε αρχικά με τον φίλο του να γελάει.

«Συνδυάζω τη ζωή με τα μαθήματα. Δεν είναι μόνο τα μαθήματα, πρέπει να περνάμε καλά. Τώρα άμα μου χαλάσει η διάθεση, σκάσει ένα τηλέφωνο από τον πατέρα μου κατά τη 13:00 η ώρα ότι δεν πήγαμε καλά, θα έχουμε θέμα», συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Πάμε για τα ηλιοβασιλέματα. "Πάω στο νησί να βλέπω ηλιοβασιλέματα", που λέει και η Λιόλιου. Αυτή που λέει και το "νοικιάστηκε", ξέρεις τότε που πήραμε το Ευρωπαϊκό οι Ολυμπιακοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση