Ανοιχτός για το κοινό ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 14:56 Ανοιχτός για το κοινό ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

O κήπος του Προεδρικού Μεγάρου θα είναι ανοιχτός για το κοινό από τις 6:00' το απόγευμα.

Mε αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου θα είναι ανοιχτός για το κοινό από τις 18:00 και η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την Παιδική Νεανική Χορωδία "Καλλιτεχνήματα" θα παρουσιάσουν στις 19:00 το πρόγραμμά τους με τίτλο "Η Ελλάδα τραγουδάει", ερμηνεύοντας έργα Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη και κλασσικής μουσικής.

Τη διεύθυνση της Ορχήστρας θα έχει η Νίνα Πατρικίδου, της Χορωδίας η Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ τα κείμενα και τη σκηνική παρουσία θα επιμεληθεί η Μάγδα Μαυρογιάννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση