Η Apple ετοιμάζει super λεπτό iPhone 17 που θα έχει μόνο μια κάμερα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 13:45 Η Apple ετοιμάζει super λεπτό iPhone 17 που θα έχει μόνο μια κάμερα!

Οι φήμες πως η Apple ετοιμάζει ένα απίστευτα λεπτό iPhone φουντώνουν για τα καλά, αφού τώρα περισσότερο λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει και ο εξαιρετικά αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo.

Αναλυτικότερα, μέσα από μια ανάρτηση στο blog του στο Medium, ο Kuo αποκάλυψε ότι η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει το 2025 ένα επιπλέον iPhone 17 μοντέλο, το οποίο θα δίνει έμφαση όχι απαραίτητα στις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά στο form factor.

Αυτό το νέο ultra-thin iPhone 17 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη 6.6 ιντσών, η οποία θα διαθέτει Dynamic Island ίδιου μεγέθους με αυτό των τωρινών μοντέλων.

Το μοντέλο αυτό θα είναι εξοπλισμένο με το βασικό A19 chip και όχι με το A19 Pro που θα χρησιμοποιούν τα Pro και Pro Max μοντέλα. Παράλληλα, η συσκευή θα χρησιμοποιεί 5G modem σχεδιασμένο από την Apple και θα έχει πλαίσιο τιτανίου-αλουμινίου, αλλά με μικρότερο ποσοστό τιτανίου απ’ ότι τα iPhone 15 Pro.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η συσκευή αναμένεται να έχει μόνο μια κάμερα στο πίσω μέρος. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του αναλυτή, η Apple σκοπεύει να καταργήσει το Plus μοντέλο με το iPhone 17. Ωστόσο, η ultra-thin παραλλαγή δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του. 

Αν λάβουμε υπόψη και την μία κάμερα, αυτό το νέο εξαιρετικά λεπτό iPhone δεν θα χαρακτηριστεί ούτε ‘Ultra’, όπως υποστήριζαν κάποιες άλλες φήμες. Αντιθέτως, θα είναι ένα μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για να κερδίσει τον κόσμο χάρη στο design του και όχι χάρη στα specs του.

Για την ιστορία, μέσα στον Ιούνιο είχε προβεί σε αντίστοιχες αποκαλύψεις και ο εξαιρετικά αξιόπιστος ρεπόρτερ Mark Gurman του Bloomberg.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, από έμπιστες πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Apple, η εταιρία επενδύει πόρους αυτή τη στιγμή για να κάνει το iPhone σημαντικά λεπτότερο μέχρι το 2025.

Στόχος της είναι να κατασκευάσει τα πιο λεπτά και ελαφριά προϊόντα που υπάρχουν στην tech βιομηχανία γενικότερα και μάλιστα θέλει να κατακτήσει το θρόνο σε κάθε κατηγορία, τόσο δηλαδή στα smartphones με το iPhone, όσο και στα laptops με το MacBook Pro, αλλά και στα smartwatches με το Apple Watch.

Πηγή: unboxholics.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση