Η Apple παρουσιάζει το iPhone 16 – Δείτε Live

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 20:16 Η Apple παρουσιάζει το iPhone 16 – Δείτε Live

Η Apple παρουσιάζει αυτή την ώρα το iPhone 16. Το νέο «καμάρι» του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού έχει κατασκευαστεί ειδικά για την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν κείμενο και εικόνες.

Το κεντρικό σύνθημα του Αpple Event 2024 για τα αποκαλυπτήρια του iPhone 16 είναι «It’s Glowtime» και η εταιρεία  δεν είχε αποκαλύψει και πολλά.

Η Apple καλείται να αποδείξει ότι τα νέα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης και άλλες ενημερώσεις του iPhone 16 αξίζουν τον κόπο.

Η Apple πρέπει, επίσης, να πείσει τους επενδυτές ότι δεν έχει μείνει πίσω στην κούρσα στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς άλλες εταιρείες έχουν ήδη κυκλοφορήσει παρόμοια χαρακτηριστικά με τη νέα τεχνολογία.

Από την κυκλοφορία του iPhone 12 με συνδεσιμότητα 5G το 2020, σύμφωνα με το CNN, η Apple έχει δώσει στους χρήστες λίγους συναρπαστικούς λόγους για να αγοράσουν τα τελευταίας γενιάς iPhone.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση