Περπατούσε στην παραλία και έμεινε άφωνη – Είδε μπροστά της μία μυστηριώδη τρύπα 2 μέτρων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 13:32 Περπατούσε στην παραλία και έμεινε άφωνη – Είδε μπροστά της μία μυστηριώδη τρύπα 2 μέτρων

Μια γυναίκα έμεινε άφωνη όταν ανακάλυψε μια περίεργη μεγάλη τρύπα σε μια δημοφιλή παραλία, ενώ πήγαινε το πρωί στη δουλειά.

Η Carolyn Evans εντόπισε την τρύπα των δύο μέτρων σε μικρή απόσταση από την ακτή στην κύρια παραλία του Gold Coast, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Έμοιαζε να αναβλύζει νερό από αυτήν, με την κα Evans να επικοινωνεί αμέσως με τον τοπικό δήμο γιατί ανησύχησε.

«Λίγο τρελό αυτό το πρωί», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Δεν το πίστευα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μίλησα με κάποιους επιχειρηματίας εκεί κοντά και σοκαρίστηκαν αρκετά κι αυτοί».

Ένας εκπρόσωπος του Δήμου Gold Coast δήλωσε στο news.com.au ότι η τρύπα προκλήθηκε από εργασίες που εκτελεί αυτή τη στιγμή ο δήμος.

Όπως είπε, ο Δήμος Gold Coast υλοποιεί ένα έργο για την προστασία των βόρειων παραλιών από τη διάβρωση. Το έργο, γνωστό ως Σύστημα Επαναφοράς Άμμου, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση δοκιμών, με στόχο την έναρξη λειτουργίας του τον Ιούλιο.

Σκοπός του συστήματος είναι η μεταφορά άμμου από την Κύρια Παραλία προς τις βόρειες ακτές, ενισχύοντας την ακτογραμμή και προστατεύοντάς την από τη διάβρωση.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, εντοπίστηκε μια μικρή διαρροή που προκάλεσε την εμφάνιση μίας τρύπας στην άμμο. Η διαρροή επισκευάστηκε άμεσα και η πληγείσα περιοχή επιχωματώθηκε με άμμο.

Οι δοκιμές του συστήματος θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα, ενώ η επίσημη έναρξη της διαδικασίας μεταφοράς άμμου αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση