Κινέζα παρασύρθηκε στη θάλασσα ενώ κολυμπούσε σε παραλία και διασώθηκε 37 ώρες αργότερα και 80 χιλιόμετρα μακριά!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 16:44 Κινέζα παρασύρθηκε στη θάλασσα ενώ κολυμπούσε σε παραλία και διασώθηκε 37 ώρες αργότερα και 80 χιλιόμετρα μακριά!

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια νεαρή Κινέζα, η οποία έκανε διακοπές στην Ιαπωνία

Μια Κινέζα που παρασύρθηκε από τη θάλασσα ενώ κολυμπούσε σε ιαπωνική παραλία διασώθηκε 37 ώρες αργότερα αφού παρασύρθηκε από τα ρεύματα πάνω από 80 χιλιόμετρα στον Ειρηνικό Ωκεανό, δήλωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη.

Η ακτοφυλακή της Ιαπωνίας ξεκίνησε έρευνα για τη γυναίκα, η οποία αναγνωρίστηκε ως Κινέζα υπήκοος ηλικίας 20 ετών, αφού έλαβε ένα τηλεφώνημα το βράδυ της Δευτέρας από φίλη της που έλεγε ότι είχε εξαφανιστεί ενώ κολυμπούσε στη Σιμόντα, μια πόλη νοτιοδυτικά του Τόκιο.

«Πιθανότατα παρασύρθηκε στη θάλασσα από ένα ρεύμα και ένα δυνατό άνεμο και έτσι το κολύμπι προς την στεριά έγινε πιο δύσκολο», είπαν οι ειδικοί.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από ένα φορτηγό πλοίο νωρίς την Τετάρτη, περίπου 36 ώρες μετά την εξαφάνισή της στα ανοικτά του νότιου άκρου της χερσονήσου Μπόσο, ανακοίνωσε η ακτοφυλακή.

Στη συνέχεια, το φορτηγό πλοίο ζήτησε από ένα διερχόμενο δεξαμενόπλοιο υγραερίου, το Kakuwa Maru No. 8, να βοηθήσει.

Δύο από τα μέλη του πληρώματός πήδηξαν στη θάλασσα και διέσωσαν τη γυναίκα. Αργότερα, η γυναίκα μεταφέρθηκε αεροπορικώς με ελικόπτερο της ακτοφυλακής στην ξηρά.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική ακτοφυλακή, η γυναίκα - στεγνή και τυλιγμένη σε μια γαλάζια κουβέρτα - στεκόταν στο κατάστρωμα του δεξαμενόπλοιου με ένα μέλος του πληρώματος που στάθηκε δίπλα της σε περίπτωση που έχανε την ισορροπία της, ενώ άλλοι παρακολουθούσαν ήσυχα.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση