Ταϊλάνδη: Το viral ιπποποταμάκι του Tiktok με τους 2.5 εκατομμύρια ακόλουθους που έγινε αξιοθέατο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 17:41 Ταϊλάνδη: Το viral ιπποποταμάκι του Tiktok με τους 2.5 εκατομμύρια ακόλουθους που έγινε αξιοθέατο

Η Moo – Deng που ζει στον  ζωολογικό κήπο Khao Kheow στην Ταϊλάνδη έχει γίνει το πιο διάσημο μωρό ιπποπόταμος του κόσμου και μετρά εκατομμύρια ακολούθους στα social media.

Ο μικρός θηλυκός «πυγμαίος» ιπποπόταμος είναι μόλις 2 μηνών και έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Μάλιστα, η Moo – Deng είναι ο λόγος που ο ζωολογικός κήπος κοντά στην πόλη Pattaya στην Ταϊλάνδη έχει γίνει πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες που θέλουν να δουν το ιπποποταμάκι – «αξιοθέατο» από κοντά.

Ο διευθυντής του ζωολογικού καλεί τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται σωστά για να μην ταράζουν το μωρό ιπποποταμάκι όταν έρχονται να το δουν. Βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν τους επισκέπτες να κακομεταχειρίζονται το ζώο, και να το τρομάζουν με φωνές και άπειρα φλας από κινητά και φωτογραφικές μηχανές.

@khamoo.andthegang นี่มันอะไรกัน คนมายืนรอดูฮิปโปตื่นนอน

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση