Στη Λαμία ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Μάριος Αθανασίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 10:50 Στη Λαμία ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Μάριος Αθανασίου

Επισκέφθηκε την Έκθεση των Εικαστικών Εργαστηρίων Λαμίας με τον Γιάννη Σαρακιώτη.

Στη Λαμία και συγκεκριμένα στα σκαλάκια της οδού Αριστοτέλους στην πλατεία λαού βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μαζί με τον βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη θαύμασαν τις δημιουργίες των καλλιτεχνών της Λαμίας.

«Με τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή μας, Μάριος Αθανασίου, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στην πόλη μας, περιηγήθηκε στον πεζόδρομο της οδού Αριστοτέλη στη πλατεία Λαού και θαύμασε τις εξαιρετικές δημιουργίες των καλλιτεχνών των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Λαμιέων | Εικαστικά Εργαστήρια Δήμου Λαμιέων, στην ετήσια έκθεσή τους, που πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά, με μεγάλη επιτυχία, το απόγευμα της Παρασκευής.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!
»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση