Ευρωεκλογές 2024: Προηγούνται σε σταυρούς Αυτιάς, Αρβανίτης και Νίκος Παπανδρέου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 22:14 Ευρωεκλογές 2024: Προηγούνται σε σταυρούς Αυτιάς, Αρβανίτης και Νίκος Παπανδρέου

Επτά ευρωβουλευτές φαίνεται να εκλέγει η ΝΔ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των ευρωεκλογών, και πρώτος στην κούρσα είναι ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γ. Αυτιάς αναδεικνύεται πρώτος σε σταυρούς στη ΝΔ, ενώ ακολουθούν οι Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Φρέντης Μπελέρης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Δημήτρης Τσιόδρας και Ελεονώρα Μελέτη.

Αποτελέσματα ευρωεκλογών 2024: Οι πρώτοι στους σταυρούς σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να εκλέγει τέσσερις ευρωβουλευτές, με τον Κώστα Αρβανίτη για μία ακόμη φορά να βρίσκεται στο Ευρωκοινοβούλιο. Έπονται οι Νικόλας Φαραντούρης, Νίκος Παππάς και Έλενα Κουντουρά.

Από το ΠΑΣΟΚ -που εκλέγει τρεις ευρωβουλευτές- μέχρι στιγμής πρωτιά έχουν οι Νίκος Παπανδρέου, Γιάννης Μανιάτης και Σάκης Αρναούτογλου.

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024: Ποιοι προηγούνται στη μάχη του σταυρού

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση