Γκολ και θέαμα στο γήπεδο από Φάνη υπό τις οδηγίες Πανουργιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 08:34 Γκολ και θέαμα στο γήπεδο από Φάνη υπό τις οδηγίες Πανουργιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις εκτελεστικές του ικανότητες από το σημείο του πέναλτυ έδειξε και ο Ηλίας Σανίδας που έφτασε με καθυστέρηση στο γήπεδο χωρίς αθλητική περιβολή…

Με ένα αποχαιρετιστήριο ματς στα γήπεδα 5Χ5 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, έκλεισαν τη σεζόν 2023-24, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και οι φίλοι του.

Στη σύνθεση της ομάδας του Περιφερειάρχη ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ταξίδης, ενώ κινδύνευσε με … απουσία ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ο οποίος έφτασε με καθυστέρηση και με πολιτικά, στο τέλος!

Ο Περιφερειάρχης πάλεψε πολύ για τον τίτλο του MVP σημειώνοντας πέντε γκολ και έχοντας μία ασίστ, ωστόσο δεν ήταν αρκετό καθώς η ομάδα του έχασε, στο τελευταίο, κυριολεκτικά, σουτ 11-10 και έτσι τον τίτλο του κορυφαίου πήρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο βίντεο που ακολουθεί δυστυχώς έχει καταγραφεί μόνο το ένα από τα γκολ του Περιφερειάρχη, καθώς μας αιφνιδίασε με την ευστοχία του στις αρχές της επανάληψης, όταν κι έβαλε τα άλλα τέσσερα σε ισάριθμες προσπάθειες!

Παρών στο γήπεδο και ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου που έδινε κουράγιο στο συνάδελφό του στην Αυτοδιοίκηση, κάνοντας λόγο ακόμη και για μετεγγραφή στον ΠΑΣ Λαμία!

Γενικά ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά ποδοσφαίρου και γέλιου, που έκλεισε με εκλεκτούς μεζέδες, τους οποίους ετοίμασε ο ιδιοκτήτης της Ακαδημίας Κώστας Σακελλάρης. Ο οποίος να σημειωθεί ήταν και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Φάνη Σπανό στις τελευταίες εκλογές.

Απολαύστε το βίντεο που κλείνει με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα να σκοράρει συνεχόμενα από το σημείο του πέναλτυ!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση