Φώτης Καζάσης: Ένας Λαμιώτης, Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 09:30 Φώτης Καζάσης: Ένας Λαμιώτης, Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης

Ένας Λαμιώτης, ο Φώτης Καζάσης, επανεκλέγεται πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. 

Είναι φανερό πως οι συνάδελφοί του μηχανικοί της δυτικής Κρήτης έχουν εκτιμήσει τις ικανότητες που διαθέτει ο συμπατριώτης μας και τον εξέλεξαν και πάλι ως πρόεδρο και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία των εκλεγμένων μελών της Αντιπροσωπείας.

Ο Φώτης Καζάσης, είναι διπλωματούχος μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Πληροφορική, ζει στα Χανιά και εργάζεται ως επιστημονικό και εργαστηριακό προσωπικό στο Πολυτεχνείο Κρήτης από το 1990, με σημαντική συμμετοχή στην υποστήριξη και το συντονισμό ερευνητικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων του Πολυτεχνείου.

Ο συμπατριώτης μας, εξάλλου, έχει διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ). 

Σε μήνυμά του, ο Φώτης Καζάσης σημειώνει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη μεγάλη πλειοψηφία των εκλεγμένων μελών του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος που με εξέλεξαν για τα επόμενα 4 χρόνια στη θέση του Προέδρου της Αντιπροσωπείας του Τμήματος.

Σε ό,τι με αφορά αποτελεί προτεραιότητα η διαμόρφωση όλων των συνθηκών που θα επιτρέψουν στο ΤΕΕ να ανακτήσει τον θεσμοθετημένο ρόλο του ως του αξιόπιστου τεχνικού συμβούλου της πολιτείας και του πολίτη, ως του θεσμικά κατοχυρωμένουυπερασπιστή του δημοσίου συμφέροντος.

Το νέο Προεδρείο της Αντιπροσωπείας και όλα τα εκλεγμένα μέλη θα προβούν σε όλες τις ενέργειες ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί με δημοκρατικό και διαφανή τρόπο και η διαδικασία της εκλογής του Προεδρείου και της Διοικούσας του Τμήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση