Εξοργισμένος ο Πανουργιάς με κάποιους εργαζόμενους στο Δήμο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 07:34 Εξοργισμένος ο Πανουργιάς με κάποιους εργαζόμενους στο Δήμο

Οι πληροφορίες της στήλης των παραπολιτικών λένε ότι ο Δήμαρχος Λαμιέων είναι σφόδρα δυσαρεστημένος με κάποιους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας.

Και αυτό γιατί πολλοί από αυτούς βγαίνουν συνέχεια σε αναρρωτικές άδειες με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να καλούνται να βγάλουν δουλειά για τους διπλάσιους από ότι έχουν απομείνει.

Έλα όμως που κάποιοι από τους "αδειούχους" εθεάθησαν να αναρρώνουν στα πανηγύρια;

Όπως ο ίδιος έλεγε, ενώ ο Αντιδήμαρχος Κώστας Κερπινιώτης και οι περισσότεροι εργαζόμενοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες νυχθημερόν για να κρατήσουν καθαρή την πόλη και τα χωριά του Δήμου, και μάλιστα με λιγότερο προσωπικό από προηγούμενες χρονιές, κάποιοι «έξυπνοι» παίρνουν αναρρωτικές και τρέχουν στα πανηγύρια.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Δήμαρχος είναι αποφασισμένος να πάρει δραστικά μέτρα κατά των λουφατζήδων γενικώς στο Δήμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση