Το «ευχαριστώ» του Άδωνη Γεωργιάδη για τον 4χρονο που χτύπησε στην Παύλιανη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 17:08 Το «ευχαριστώ» του Άδωνη Γεωργιάδη για τον 4χρονο που χτύπησε στην Παύλιανη

Ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσφατο περιστατικό με το σοβαρό τραυματισμό του 4χρονου από κορμό δέντρου στην Παύλιανη, έκανε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Λαμίας το μεσημέρι της Δευτέρας (16/9).

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Νοσοκομείο Λαμίας για τον κομβικό ρόλο που έπαιξε ώστε το παιδάκι να φτάσει με ασφάλεια στο Νοσοκομείο Παίδων και να σωθεί η ζωή του.

Δείτε το βίντεο με το «ευχαριστώ» του Υπουργού Υγείας:

Σημειώνουμε ότι εκείνη την ημέρα συνέβησαν πολλά απρόοπτα για ένα τόσο κρίσιμο περιστατικό, όμως χάρη στον επαγγελματισμό και την προσπάθεια όλων, από την πρώτη διακομιδή, μέχρι να φτάσει και το τελευταίο ασθενοφόρο στο Παίδων Αγία Σοφία, βρέθηκαν γρήγορα και ασφαλείς λύσεις για να φτάσουμε σήμερα να είμαστε χαρούμενοι για την πορεία της υγείας του παιδιού.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τι ακριβώς είχε συμβεί πριν λίγες ημέρες στην Παύλιανη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση