Ο Κώστας Μακεδόνας στο 6ο Φεστιβάλ Δελφών "Το Λάλον Ύδωρ"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 21:36 Ο Κώστας Μακεδόνας στο 6ο Φεστιβάλ Δελφών "Το Λάλον Ύδωρ"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 9:15' το βράδυ στην πλατεία Ησαΐα της Άμφισσας.

Ο Κώστας Μακεδόνας είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς.

Στα 35 χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, πάντα με ήθος, συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες επιτυχίες.

Μετά την πολύ επιτυχημένη περιοδεία του το περσινό καλοκαίρι και τη συμμετοχή του για δεύτερη χρονιά στην παράσταση «Το έκτο πάτωμα» για την οποία έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα από μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική.

Μαζί του η νέα, ταλαντούχα Χριστιάννα Γαλιάτσου και εξαμελής ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση