Ποιητικά Ταξίδια στο ΚΙΠΕ: Μια Βραδιά Έμπνευσης και Έκφρασης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 22:02 Ποιητικά Ταξίδια στο ΚΙΠΕ: Μια Βραδιά Έμπνευσης και Έκφρασης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διαδραστική παρουσίαση ποίησης στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Ιστορίας Πολιτισμού Ευρυτανίας (ΚΙΠΕ) και πρόσφερε μια ξεχωριστή εμπειρία στους θεατές και αναγνώστες της ποιητικής τέχνης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας, τον Σύνδεσμο Ευρυτάνων Λογοτεχνών και Συγγραφέων και τις Χρόνος Εκδόσεις με τις δύο διαδραστικές παρουσιάσεις των νέων ποιητικών συλλογών ΕΚ-ΠΟΙΕΙΝ και ΕΠΙ-γραφών της ποιήτριας Βασιλική Νικοπούλου, την Κυριακή 28/7/2024.

Η εκδήλωση προσέλκυσε τους λάτρεις της ποίησης που είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν και να την απολαύσουν μ' ένα άμεσο, διαδραστικό και βιωματικό τρόπο. Η ποιητική βραδιά κύλησε μέσα σε κλίμα έμπνευσης και δημιουργικότητας, γεμίζοντας τον χώρο με λέξεις που άγγιξαν την ψυχή όλων των παρευρισκομένων. Τον συντονισμό της παρουσίασης έκανε η Ηλιάνα Ζιώγα Μουσειολόγος και Επιμελήτρια του Κέντρου Ιστορίας Πολιτισμού Ευρυτανίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός, ανέφερε στο χαιρετισμό του, ότι το όραμα και ο λόγος ύπαρξης του Διαδραστικού Μουσείου Ευρυτανίας είναι η διοργάνωση τέτοιων παρουσιάσεων και η φιλοξενία τέτοιων, ποιοτικών εκδηλώσεων με καλλιτέχνες πανελλαδικής και ευρωπαϊκής εμβέλειας.

Οι συνδιοργανωτές και οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ποιότητα και την οργάνωση της εκδήλωσης, τονίζοντας πως θέλουν να επαναληφθεί και με άλλους συγγραφείς και καλλιτέχνες.

Το Κέντρο Ιστορίας Πολιτισμού Ευρυτανίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ευχαριστεί θερμά και εγκάρδια όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες.

Συνεχίζει την υλοποίηση πλήθους θεματικών εκδηλώσεων και παρουσιάσεων ποικίλου ενδιαφέροντος για μαθητές και ενήλικες, τόσο στην πόλη του Καρπενησίου, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kipe.gr ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2237 080217.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση