Απόψε η Μουσική εκδήλωση με την Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη στην Αρχαία Πρόερνα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 08:27 Απόψε η Μουσική εκδήλωση με την Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη στην Αρχαία Πρόερνα

«Η σελήνη άστραφτε ολόγεμη…»

Ο Δήμος Δομοκού με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας & Ευρυτανίας του Υπουργείου Πολιτισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιούν όπως κάθε χρόνο το βράδυ του ολόλαμπρου Αυγουστιάτικου φεγγαριού, μουσική εκδήλωση στην Αρχαία Ακρόπολη Πρόερνας στο Νέο Μοναστήρι.

Έτσι, την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024 στον ξεχωριστό χώρο της Αρχαίας Πρόερνας, θα φιλοξενηθεί η Ορχήστρα «Μίκη Θεοδωράκη» με τους ερμηνευτές Γεράσιμο Ανδρεάτο και Λουκία Βαλάση και τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Καραντίνη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό στην εκδήλωση που περιγράφεται από το στίχο της λυρικής ποιήτριας της αρχαιότητας Σαπφούς, «Η σελήνη άστραφτε ολόγεμη…».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση