Οι άνθρωποι του Νεοχωρίου Τυμφρηστού μας προσκαλούν να... «πάρουμε τα βουνά»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 12:05 Οι άνθρωποι του Νεοχωρίου Τυμφρηστού μας προσκαλούν να... «πάρουμε τα βουνά»!

Μια όμορφη μουσική βραδιά με ελεύθερη είσοδο στις 12 Αυγούστου..

Πρόσκληση από το Νεοχώρι Τυμφρηστού για να ζήσουμε μια αισθαντική γεμάτη μελωδίες βραδιά σχεδιασμένη 100% από τους ανθρώπους του χωριού, τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για μια προσπάθεια αφιλοκερδή και αλτρουιστική, καθώς τα έσοδα κατανάλωσης θα διατεθούν για ενάρετο σκοπό, για την αγορά Απινιδωτή.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Νοεχωρίου, κάθε τι είναι εμπνευσμένο και φτιαγμένο από ανθρώπους του χωριού, με μεράκι, από τα τραπεζάκια, τον φωτισμό, την διακόσμηση, ακόμα και την μουσική.
Η ομάδα των μουσικών με εμπνευστή τον Μάκη Μανταλόβα με καταγωγή εκ Νεοχωρίου Τυμφριστου, και με τη βοήθεια του Πύρρου Πουλίτσα, της Εύης Γούβαλη, του Δημήτρη Κουτή, του Θανάση Καλτσά και του Δημήτρη Ρούσκα, θα παρουσιάσουν νέα και παλιά μουσικά δημιουργήματα με το δικό τους ύφος και αύρα. Δίνοντας το δικό τους μελωδικό μήνυμα.

«Μέσα από την φωνή της μουσικής Θα αγωνιστούμε για τον τόπο μας, και περισσότερο θα αγωνιστούμε για να επιστρέψουν οι νέοι σε αυτόν. Τον τόπο που αγαπάμε, τον τόπο που γεννηθήκαμε τον τόπο που αποτελεί κομμάτι του εαυτού μας.
Σας περιμένουμε
Μανταλόβας Ευθύμιος»

Όλος ο κόσμος του Νεοχωρίου Τυμφρηστού σας προσκαλεί σύσσωμος σε αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση