«Πήραμε τα βουνά» και βρεθήκαμε στο Νεοχώρι Τυμφρηστού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 00:04 «Πήραμε τα βουνά» και βρεθήκαμε στο Νεοχώρι Τυμφρηστού

Στη μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Μάκης Μανταλόβας με εκλεκτούς φίλους του μουσικούς…

Πλήθος κόσμου «πήρε τα Βουνά» και βρέθηκε στο Νεοχώρι Τυμφρηστού για τη μουσική εκδήλωση στις 12 Αυγούστου στον ελατήσιο αέρα, με κύριο μουσικό εμπνευστή τον Μάκη Μανταλόβα και την βοήθεια των φίλων του μουσικών, Εύη Γούβαλη στη φωνή, Θανάση Καλτσά μπουζούκι-ήχο, Δημήτρη Κουτή στο κλαρίνο, Πύρρο Πουλίτσα φωνή-μπάσο, Δημήτρη Ρούσκα στα κρουστά-φωνή και Αντρέα Λενά στον ήχο.

Επίσης ο πρόεδρος του χωριού Γιώργος Κουτσούμπας με την σύζυγό του Χρύσα Νικολοπούλου ήταν δίπλα, στηρίζοντας στο μέγιστο την συγκεκριμένη προσπάθεια, με αυτοθυσία και δύναμη.

Ο ηθικός στόχος επετεύχθη και τα έσοδα της βραδιάς ήταν επαρκή για την αγορά του απινιδωτή, που ήταν και το βασικό κίνητρο της εκδήλωσης.

«Τέτοιου είδους ενέργειες όσο μικρές ή μεγάλες είναι, θα αποτελέσουν κινητήριο δύναμη για την δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Ενός κόσμου που πατά στην ανιδιοτέλεια και στην προσωπική προσπάθεια του καθενός», σημείωσε στο LamiaReport o εμπνευστής της εκδήλωσης Μάκης Μανταλόβας και πρόσθεσε:

«Πρέπει να αγκαλιάσουμε τον τόπο μας, ο καθένας με τον δικό του τρόπο ακόμα κι αν βρισκόμαστε μακριά του.

Περιμένουμε καρτερικά την επάνοδο όλων μας, στα μέρη που γεννηθήκαμε για να συνεισφέρουμε θετικά στην εξέλιξή του τόπου μας. Καλή αντάμωση και σύντομα».

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση