ΠΑΣ Λαμία - Γυναικείο ποδόσφαιρο: Ανακοίνωσε δύο αποχωρήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 13:29 ΠΑΣ Λαμία - Γυναικείο ποδόσφαιρο: Ανακοίνωσε δύο αποχωρήσεις

Κορομπίλια και Πενταγιώτη…

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοίνωσε την αποχώρηση από το έμψυχο δυναμικό του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών της Κωνσταντίνας Κορομπίλια και της Κωνσταντίνας Πενταγιώτη.

«Τις ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα προσφορά τους στο τμήμα κι ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα», σημειώνει η διοίκηση του ΖΕρασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία και προσθέτει:

«Η διοίκηση του σωματείου τηρώντας το πλάνο και το σχεδιασμό που έχει γίνει από την ώρα που συστάθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, θα εξακολουθεί να τη στελεχώνει με νέες και ταλαντούχες αθλήτριες από την περιοχή μας που έχουν όρεξη και διάθεση να αναδειχθούν μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση