Αθανασακόπουλο και Μέκιτς πήρε η Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 10:36 Αθανασακόπουλο και Μέκιτς πήρε η Λαμία

Ενίσχυση στο κέντρο για τη Φθιωτική ομάδα…

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (27.11.2001) Έλληνα μέσο Ανδρέα Αθανασακόπουλο που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία.

Ο νεαρός μέσος είχε 30 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟ στη Super League 2.

Ο νεαρός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του στη Θύελλα Πατρών και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα καταγράφοντας 11 συμμετοχές σε Super League 1 και κύπελλο Ελλάδας. Επίσης είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες!

Σημειώνουμε ότι η Φθιωτική ομάδα ανακοίνωσε νωρίτερα και τη μετεγγραφή του Βόσνιου κεντρικού μέσου της Ζελέσνιτσαρ Νεντίμ Μέκιτς ο οποίος είναι 29 ετών (15.04.1995) και μετρά την περσινή χρονιά, 33 συμμετοχές, με 6 γκολ και 3 ασίστ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και προκριματικά Conference League.

Ο έμπειρος χαφ, δεν έχει βγει εκτός συνόρων και στη Ζελέζνιτσαρ είχε συνολικά 98 αγώνες, 13 γκολ και 4 ασίστ. Έχει παίξει ακόμα στο παρελθόν στη Ράντνικ 93 παιχνίδια, στη Γκαμπέλα 28 ματς, στην Τράβνικ 15 αγώνες και στη Ζβιγέζντα 11 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση