Νέα πρόσωπα και ανανεώσεις στον ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 18:48 Νέα πρόσωπα και ανανεώσεις στον ΠΑΣ Λαμία

Ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν…

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (05.11.1996) επιθετικό και πρώτο σκόρερ στο βόρειο όμιλο της Super League 2, Άλμπερτ Σιμόνι, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Με την φανέλα του Μακεδονικού σημείωσε 15 γκολ σε 29 συμμετοχές στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν σε Τηλυκράτη Λευκάδας, Βέροια, Άρη Παλαιοχωρίου και Νέα Καλλικράτεια.

Ακόμη αποκτήθηκε για τη θέση του τερματοφύλακα τον 31χρονο (29.01.1993) Ισπανό τερματοφύλακα, Alvaro Raton.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας με την οποία φέτος σημείωσε 29 συμμετοχές, κατακτώντας παράλληλα και το Κύπελλο Πολωνίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Σαραγόσα, Ντεπορτίβο Αραγκόν, Βιγιανοβένσε, Μπέτις Β, Αλγεθίρας, Αρόγιο και Μοντανέρος.

Τέλος η ομάδα της Φθιώτιδας, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιώργο Γιαννούτσο (16/7/98) και Αλέξανδρο Τερεζίου (1/3/2000) που έδειξαν το εξαιρετικό ταλέντο τους στα play offs του πρωταθλήματος όπου συμμετείχε η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η προετοιμασία

Η Λαμία ανακοίνωσε επίσης όλες τις ημερομηνίες για την προετοιμασία της η οποία ουσαιστικά έχει ξεκινήσει καθώς την Πέμπτη 4 Ιουλίου ξεκίνησαν οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών. Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 4/7 και την Παρασκευή 5/7 θα γίνουν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις καθώς και ο υποχρεωτικός καρδιολογικός έλεγχος ενώ οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ θα πραγματοποιήσουν και τα εργομετρικά τους τεστ.

Την Δευτέρα 8/7  στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση – προπόνηση στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Από την Δευτέρα 15/7 μέχρι και την Πέμπτη 18/7 η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” πραγματοποιώντας το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Την Κυριακή 21/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Τετάρτη 31/7 όταν και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας στο προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Τα μέχρι σήμερα προγραμματισμένα φιλικά είναι τα εξής:

Στις 17/7 στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό

Στις 30/7 στην Ολλανδία με αντίπαλο την Sparta Rotterdam και 27/7 άλλο ένα φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες.

Από 5 έως 7/8 συμμετοχή στα φιλικά παιχνίδια στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Λεπτομέρειες και οι ακριβείς ώρες των φιλικών θα γνωστοποιηθούν με νεότερες ανακοινώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση