Βλαχομήτρος και Ντεντάκης υπέγραψαν στον ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 09:01 Βλαχομήτρος και Ντεντάκης υπέγραψαν στον ΠΑΣ Λαμία

Δύο ακόμη μετεγγραφές για τη Λαμία…

Την επιστροφή του Ανέστη Βλαχομήτρου ανακοίνωσε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία.

«Ο 22χρονος επιθετικός που μέχρι πρότινος φορούσε για 2 χρόνια την φανέλα της Β΄ ομάδας του Ολυμπιακού όπου μέτρησε 37 συμμετοχές με 9 γκολ,  γίνεται ξανά μέλος της οικογένειας της Λαμίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ο Βλαχομήτρος είχε ενταχθεί στο παρελθόν στην ομάδα μας τον Ιούλιο του 2018 ως ποδοσφαιριστής της Κ19, ενώ το 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2022 έχοντας 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα με 1 γκολ. Ενώ, με τη δεύτερη ομάδα της Λαμίας είχε εξαιρετική παρουσία, έχοντας 18 τέρματα σε 48 παιχνίδια καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους παίκτες της. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω σπίτι μου!!», ήταν τα πρώτα λόγια με ιδιαίτερο ενθουσιασμό του Ανέστη Βλαχομήτρου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του!

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο (13.03.1995) δεξί μπακ, Αντώνη Ντεντάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα του Λεβαδειακού για δύο χρόνια μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχές.

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την καριέρα του στον Κισσαμικό, έχοντας παίξει ακόμη και στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ενώ στη Super League έχει αγωνιστεί εκτός από τον Λεβαδειακό. στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον ΝΠΣ Βόλο και στον Πλατανιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση