MENU
weather-icon 27 oC
Αναζήτηση:

Ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική περίοδος για τον ΠΑΣ Λαμία

Ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική περίοδος για τον ΠΑΣ Λαμία

Στις 18:30’ στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 στις 18:30’ η πρώτη επίσημη προπόνηση της φετινής σεζόν, με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων, αλλά και των εργομετρικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο εξειδικευμένο εργομετρικό κέντρο Life Ergo στην Αθήνα.

Αυτή θα είναι και η πρώτη επίσημη γνωριμία του νέου τεχνικού της ομάδας Μαρίνο Σατσιά με το Λαμιώτικο φίλαθλο κοινό.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσίαση του ρόστερ των «κυανολεύκων» που μέχρι στιγμής μετρούν οκτώ μετεγγραφές, Leonardo de Andrade Silva (26 ετών), Nedim Mekic (29), Ανδρέα Αθανασακόπουλο (22), Γιάννη Δοϊρανλή (21), Alvaro Raton (31), Άλμπερτ Σιμόνι (27), Αντώνη Ντεντάκη (29), Ανέστη Βλαχομήτρο (22) και δύο ανανεώσεις των Γιώργου Γιαννούτσου (25) και Αλέξανδρο Τερεζίου (24), με το μέσο όρο ηλικίας να είναι στα 25,6 έτη!

Από την Δευτέρα 15/7 μέχρι και την Πέμπτη 18/7 η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” πραγματοποιώντας το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Την Κυριακή 21/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Τετάρτη 31/7 όταν και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας στο προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Τα μέχρι σήμερα προγραμματισμένα φιλικά είναι τα εξής:

Στις 17/7 στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό

Στις 30/7 στην Ολλανδία με αντίπαλο την Sparta Rotterdam και 27/7 άλλο ένα φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες.

Από 5 έως 7/8 συμμετοχή στα φιλικά παιχνίδια στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Λεπτομέρειες και οι ακριβείς ώρες των φιλικών θα γνωστοποιηθούν με νεότερες ανακοινώσεις.