Αναχωρεί για Καρπενήσι σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 08:10 Αναχωρεί για Καρπενήσι σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία

Πέμπτη το φιλικό με Παναιτωλικό. Θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή στην Ευρυτανία και την Κυριακή φεύγει για Ολλανδία…

Στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας του μπαίνει ο ΠΑΣ Λαμία που αναχωρεί σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου το πρωί για το όμορφο Καρπενήσι.

Οι «κυανόλευκοι» θα βρίσκονται στις 11:30’ στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» και στις 11:45’ αναχωρούν για Καρπενήσι, όπου θα παραμείνουν μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουλίου, μία ημέρα παραπάνω από ότι είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ την Πέμπτη θα γίνει λογικά το φιλικό με τον Παναιτωλικό.

Μετά την επιστροφή της στη Λαμία, θα ετοιμάσει διαβατήρια, καθώς την Κυριακή 21/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Τετάρτη 31/7 όταν και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση