Αναγέννηση Λαμίας: Εξαιρετική παρουσία της προαγωνιστικής ομάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 22:47 Αναγέννηση Λαμίας: Εξαιρετική παρουσία της προαγωνιστικής ομάδας

Με εξαιρετικές επιδόσεις και νέα ρεκόρ επέστρεψαν τα προαγωνιστικά τμήματα της Αναγέννησης Λαμίας από τους Θερινούς Αγώνες προαγωνιστικών και μίνι κατηγοριών, που πραγματοποιήθηκαν στη πόλη της Χαλκίδας στις 6 Ιουλίου.

Ειδικότερα τα «δελφινάκια» του Αποστόλη Αντωνόπουλου και Αθανάσιου Δόδογλου κατέκτησαν 31 μετάλλια, 10 χρυσά, 13 αργυρά και 8 χάλκινα, περισσότερα από κάθε άλλη Λαμιώτικη ομάδα και παρά τις απουσίες.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Αναγέννησης, στις προαγωνιστικές ηλικίες (10-11-12 ετών) τα αστέρια του coach Αντωνόπουλου κατέθεσαν ψυχή και σώμα βελτιώνοντας τις επιδόσεις και σφραγίζοντας ως είθισται τη θέση τους με το βάθρο.

Ακόμη, η νέα προαγωνστική κατηγορία των μίνι (8-9 ετών), τα μικρά κομάντος του coach Δόδογλου σάρωσαν στη κατηγορία τους με μετάλλια και ατομικά ρεκόρ. Άξιο αναφοράς είναι η συγκομιδή των τεσσάρων πρώτων θέσεων ανάμεσα σε 11 συμμετοχές στα 50μ. ελεύθερο αγοριών 9 ετών, αποδεικνύοντας τη προσπάθεια και τη διάθεση των μικρών μας φίλων μέσα από τη προπόνηση.

Η προαγωνιστική ομάδα απαρτιζόταν από: Κολοβός Αθανάσιος, Τριανταφυλλόπουλος Αλέξανδρος, Αντωνίου Άννα Λούσι, Καπούλας Βασίλειος, Τριανταφυλλοπούλου Ευγενία Μαρία, Σαξώνη Αργυρώ Μαρία, Μπλούνα Αναστασία, Μαργαρίτης Ιωάννης, Υφαντή Σεμέλη, Αντωνοπούλου Ιουλία, Γκλάβας Δημήτριος, Φιλντίσης Αθανάσιος, Παπανάγνου Αγγελική, Γουργιώτης Βάϊος, Γκλάβας Ελευθέριος, Μπλούνας Γεώργιος, Τσαλούρης Κωνσταντίνος Νικόλαος, Καλλιώρας Ηλίας.

«Η Αναγέννηση Λαμίας έδειξε για άλλη μια φορά τη δυναμική της. Στα 45 χρόνια ιστορίας του συλλόγου μας, οι αρχές ήταν, είναι και θα είναι ίδιες. Σκοπός μας είναι η χαρά των παιδιών να γνωρίσουν τον υγρό στίβο και να προχωρήσουν σε αυτό με όποιο τρόπο επιθυμούν μέσω του υγειούς κλίματος και της σωστής προπόνησης. Το καλοκαίρι ήρθε, η ξεκούραση είναι δεδομένη και από φθινόπωρο ξεκινάει μια νέα σεζόν επιτυχιών μέσω του καλού κλίματος και των προπονήσεων», αναφέρουν στο δελτίο τύπου, μαζί με τα συγχαρητήρια τους στους μικρούς αθλητές τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση