Ευάγγελος Μουμτζής: Ο 1ος Προπονητής Ανώτατης Κατηγορίας Ζίου - Ζίτσου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 12:18 Ευάγγελος Μουμτζής: Ο 1ος Προπονητής Ανώτατης Κατηγορίας Ζίου - Ζίτσου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ο Ευάγγελος Μουμτζής αποτελεί τον πρώτο προπονητή Ζίου - Ζίτσου που προήχθη στην ανώτατη κατηγορία προπονητικής, αυτή του Α' επιπέδου στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και τον μοναδικό μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα έπειτα από την επιτυχή παρακολούθηση της σχολής προπονητών του Υπουργείου Αθλητισμού - Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, λόγω των διεθνών διακρίσεών του ως προπονητή, αναβαθμίστηκε όπως φαίνεται στο έγγραφο της ΓΓΑ σε βαθμό Α'.

Στην σχολή, συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι, Ευρωπαϊκοί πρωταθλητές και οι προπονητές τους από όλα τα αθλήματα.

Ο Ευάγγελος Μουμτζής είναι κάτοχος 4 επιπέδων προπονητικής και μέλος της Black Belt Academy στην Λαμία.

Παράλληλα, ως προπονητής κατάφερε μαζί με 2 μαθητές του να εισαχθούν και εκείνοι στην σχολή προπονητών Α' κατηγορίας λόγω διεθνών διακρίσεων.   

Δείτε και τη σχετική απόφαση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση